Sista jobb dagen

Jobb 07-16 idag, sen blir jag ledig en hel dag, tänka sig. Efter det jobbar jag 3 och sen ledig helg! Jag var så sjukt trött igår efter jobbet så jag låg på soffan från det jag kom hem till kl 22, det var inte många meter jag rörde på mig. Var och hämtade hem Savannah vid 22 och efter det gick jag i säng. Jag är stressad under natten, jag kopplar inte ner och det syns på min ANS status, den är skit dålig hela tiden. Får se då om den blir bättre till nästa helg för det är då först jag blir lite längre ledig.

Jag var ju borta från jobbet i 3 månader och tydligen var det något min kropp behövde men det var inte förrän de sista veckorna som jag började känna mig lite mer utvilad, vilket oxå syntes på min Nightly recharge i klockan, jag låg på mycket bra hela tiden nästan sista veckan.

Bamse är en sån pratig katt. Han går runt och pratar hela morgonen med mig. Dörren till Savannahs rum får inte stängas, den ska vara öppen så han kan gå in och ut. Han vill kolla till henne samtidigt som han vill vara ute i köket med mig. Altanen ska oxå vara öppen så han kan gå ut några svängar. Han är så fin vår Bamse.

Nu kallar jobbet strax måste packa ner lite frulle som ska med till jobbet, fixa frillan, gå in på facebook en sväng, käka mina flingor och göra min zumba uppdatering. En zumba blogg får det bli imorgon.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: