Strong Nation

Strong Nation går seeegt! Nu helt plötsligt är vi 6 bokade! Kanske någon har hört mig när jag haft mina planer på att ta bort passet. Jag har kämpat med passet i snart 4 år. De första två åren gick det trögt på Fysioteket med, men jag behövde inte ställa in mer än ett par 3 gånger kanske. Men då körde jag för 2 och 3 personer oxå flera gånger. Men sen började det komma till sig. Och de sista året jag hade Strong där så var vi oftast runt 6-8 men kunde oxå lika gärna vara 12-15 pers fast så många som 15 var det inte många gånger. Men ett snitt på 8 personer skulle jag tro. Nu har jag haft ca 4-6 personer på passet men sista tiden har det gått ner till 2-3 personer. Jag hade bara 1 person en gång men då hade vi teknik hon och jag.

Många som gått tidigare har haft skador, tagit ledigt, varit rädd för corona osv. Men det är sååå tung jobbat, man får spruta reklam hela tiden för passet och nu har jag själv börjat ledsna lite på att hela tiden jaga bra filmsnuttar, de får inte se för tungt ut men det måste samtidigt vara utmanande. Men jag älskar Strong själv annars hade jag nog inte kämpat som ett djur för det, det är ett så super bra pass, det innehåller verkligen allt. Så jag har tänkt så här, blir det inte mer fart på passet så tar jag bort det efter jul. Men jag ger det ännu en sista höst. Det kan ju hända att folk får upp ögonen för det under prova på veckan.

Jag har sagt så här om jag får 6-8 personer så är jag nöjd och idag har det hänt nått för nu var det helt plötsligt 6 personer anmälda 💙 Så hoppas hoppas de nu stannar och inte avbokar sig innan kvällen. Hahaaa jag skrev först ”jag hoppas att de inte tar bort sig innan kvällen” hahaa det lät lite illa så jag ändrade på det, tur att jag inte hann publicera.

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: