Hus och häst

Jag har nu varit på den husvisning jag drömt om i 50 år! Och tur var att jag faktiskt beställde en visning för annars hade jag drömt om det huset till dödagar. Det var verkligen ett jätte fint hus, charmigt men tyvärr har det de sista åren förfallit nått enormt. Det var hål i yttertaket och det har alltså regnat in så taket i sovrummet på övervåningen hölt på att komma in, sen har det runnit ner i golvet, kökets tak så det var alldeles förstört det med. Men det visste jag eftersom jag sett hålen för några år sen, jag har sett bilderna på hemnet. Men jag ville ändå se, kanske kanske Danne ser det jag ser och tycker att vi slår till….. men det tyckte han INTE! Och det är oss övermäktigt på alla sätt, tidsmässigt, kunnande och framförallt penningamässigt. För att köpa det huset och göra något av det så krävs det pengar, tid och kunnande och vi har inget av dom 🙂 Men då har jag fått se det och kan släppa den drömmen nu. Gå in och kika på det medans det ännu är ut, huset har över 10 000 visningar, så det finns ett enormt intresse för det och bud har kommit in. Jag hoppas att de som köper huset faktiskt tänker repa det, inte riva det och bygga nytt. Kolla in det här Hemnet

Bilderna är lånade av mäklare Christian Karhu på Hemnets sida.

Saknaden av Dessie är ännu tung, grät en skvätt igår kväll igen. Hon har verkligen lämnat ett tomrum efter sig, den odygdiga kloka lilla hunden ❤ Jag hoppas verkligen hon kommer hem igen och ger sig till känna, så hon kommer och säger hej då innan hon går vidare ❤

Savannah ska börja med något nytt. Hon ska börja hjälpa Eva och Anette med hästen Apache även kallad Apan. Hon var och träffade dom igår, så det var riktigt kul, den var kolugn och verkligen jätte snäll. Hon vill ha det som lite terapi. Så det blir nog bra, det kändes kanon bra med både Eva och Anette, de är så fina tjejer båda två ❤

Vi hade tänkt att hon kommer ikväll men jag har pass och hon vet inte om hon vågar vara själv med Anette 🙂 Jag kan inte vara med idag för jag har pass och sen blir det rätt sent, jag kommer först från passet vid 19.30, så vi tar det kanske då på fredag som andra gång. Jag ska prata med Anette om det.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: