Zumba fitness

Låret håller så där, det gör inte ont när jag dansar, ja vissa steg men däremot blir jag helt slut i låret, jag tappar helt orken i det. Nu har blå märket börjat komma och det är uppsvällt hela låret över knäet, sen har jag min ”bula” på utsidan och över höger knä, den är redigt uppsvälld nu. Så dagens vila blir bra. Imorgon får jag ta det lite lugnare på Strong, sen är det vila hela helgen för benet.

Gårdagens pass gick bra, gjorde nog bara ett fel och det var att jag glömde en arm… sen tror jag resten satt som ett smäck!

💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: