Saknaden

Oooh vad jag saknar Dessie, jag tänker kunde vi opererat, kunde vi behandlat? Men jag hade kanske köpt henne några månader bara och hur hade det blivit, hade det blivit ett värdigt liv för henne. Det andra ögat var ju oxå svårt skadat. Hon hade varit helt blind på ett tag. Hon såg nästan inget som det var nu, tror hon hade typ ledsyn. Men jag har svårt att sitta i soffan utan henne. I måndags gick jag inte in i vardagsrummet över huvudtaget, jag kunde inte. Hon var alltid med mig där, jag satt i köket på en stol och tittade tv i mobilen. Igår var det samma sak, jag hade jätte svårt att gå till vardagsrummet och sitta där, Dessie satt alltid bredvid mig och försiktigt tiggde nötter eller hallon, hon tittade bara på mig och hoppades att nån slinker till henne med. Och det gjorde det ju förstås, vi delade alltid. Danne sa vad vet du, hon kanske sitter där bredvid dig ändå, ja sa jag men då kan hon ju inte få några nötter, nä men när man är en himla hund vill man inte ha det ändå. Så jag tvingade in mig där, jag gjorde filten i ordning till henne bredvid, hon brukade knöla sig in under dom tätt intill mig, hon frös. Min lilla fina tjej, matte saknar dig så. Tårarna rinner, det känns så jobbigt! Jag vet ju att det går över men just nu är det tufft.

Jag började ju jobba igår efter 3 månader av ledighet…. det var väl så där…. nå det vänjer man sig oxå vid.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: