Tog ner poolen

Vi bestmde oss för att ta ner poolen igår på morgonen. Eller det är ju jag som har den biten. Så Danne kopplade ur allt och satte i pumpen. Den tömmer ju fort ca 2 timmar så är poolen tömd.

wp-15970391805318941450943374327938.jpg

Oh underbara pool, det är alltid lite vemodigt att ta ner den, det är som tecknet på att sommaren är slut. Men samtidigt rätt skönt när det är gjort. Det är bara att vara realistisk. Jag kräver minst 28 innan jag doppar mig och nu toppade den 25 igår och varmare än så hade det nog inte blivit heller, det är så natt kallt. Just nu är det bara 14 grader och klockan är 8. Några timmar senare såg det ut så här

wp-15970391827812177630750088109059.jpg

Dennis var här och hjälpte mig att ta ner själva poolen sen efter att jag städat den. I år gjorde jag så att jag städade och sköljde av väggarna (in och utsida) medans den fortfarande stod på tömning, golvet skurade jag sedan då den var tom och så fick den luft torka så en stund. Vi tog ner allt vek ihop den och sedan vände vi den, halva åt gången och jag skurade undersidan på botten. Sen var det bara att vika in den på vinter förvaring. Nu är det bara underlaget kvar. Längst nere två presenning mot marken, sen kommer det markisolering (skivor) sen på det en betong matta och sedan den blå presenningen överst. Så det är en hel del att tvätta av. Det är så stora och blir klumpiga att hantera presenningarna. Men dom får nu ligga tills att jag är ledig nästa gång.

Alicia kom hit på dagen medans Dennis spelade badminton med Fredde. Hon är trotsig nu, inte till mig men med Dennis. Hon bara grinar säger han hela tiden. Men det är jobbigt för dom att fara fram och tillbaka mellan mamma och pappa. Hon ska ju till Mathilda idag och barnen brottas med samvete jämtemot sina föräldrar. Hon kan tycka det är tråkigt att lämna pappa och samtidigt längtar hon efter mamma, det blir jobbigt när man är så liten, stackars lilla vännen ❤

Vi var ner till lekparken hon och jag och sen handlade vi och gjorde varmkorv med brösd och mos. Hon är så fin fammos unge ❤

Dessie har veterinär tid idag…. jag har gjort en anteckning i min almanacka om tiden men antingen har jag gjort den på fel år eller så har uppdateringen snott den…. för det är inte enda tiden som är borta! Men men jag ska ringa dit och kolla, har för mig att det var 10.45.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: