Fullbokat

Oh vad roligt mitt nya pass är fullbokat!! Jag har öppnat några platser till men nu får det nog snart räcka. Vi har ju vår pandemi att ta ansvar för.

Jag skadade låret i lördags. Jag var lite orolig för att jag inte kommer att kunna hålla pass denna vecka. Jag var på väg på Minna på stan och grinden i hallen står öppen, den har ju som en ribba som petar ut, den man trycker ner när man stänger grinden. Och vad gör jag, jo jag rusar rakt in i den… med full kraft, jag hade bråttom, Minna väntade. Fyyy i hellvete vad ont det gjorde. Nå väl det var ju mycket bättre redan igår på dagen, ont i vissa lägen naturligtvis men betydligt bättre än lördag kväll. Jag prov dansade igenom alla mina koreos och det flesta gick bra förutom att ha knälyft och lunges, där känns det rejält men det är ju bara att inte köra så hårt på höger ben. Men jag känner idag att låret mådde bra av att ha varit igång lite även om hela benet och ryggen var trött igår kväll av hela dagens aktiviteter.

Så ikväll blir det Zumba Toning/ Body Toning. Imorgon får jag nog ställa in mig på Zumba fitness, Malin som skulle hållit Body Combat åt oss imorgon skadade hälsenan igår och det lär inte bli bra till imorgon, nu är det vila som gäller för henne skulle jag tro.

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: