Hittade låten

Jag hittade tisdagens låt, en kizomba, svårt att få till så får se om jag lyckades. Men det var inte så mycket av höft/rumparörelserna i den. Tänkte om vi börjar där så ser vi var nästa kizomba kan ta oss. Så idag blir det att skriva ner den och sen börja träna den. Jag börjar ju jobba på tisdag såååå nu blir det att lägga om hur jag gjort allt igen.

Fan kutade in i grinden i hallen igår. Jag och Minna skulle ut på stan och jag ser att hon kommit, har bråttom och springer rakt in i grinden som stod öppen, det finns en ribba som sticker ut ca 5 cm för att den ska ner i stäng anordningen, den delen träffar mig rakt i låret, hellvete vad ont det gjorde!!! Jag tänkte direkt att nu jävlar får jag stans största blåmärke men nej jag fick en stor stenhård bula på muskeln. Nå jag hoppade in i bilen, Minna frågade haltar du, jag berättade snabbt vad som hände och att det gjorde ont som fan. Nå vi gled runt ett tag och så skulle vi in på Coop och köpa en dricka och när jag skulle ur bilen… ja det gick och jag kunde gå rätt bra men det var då jag upptäckte bulan. Vi raggade runt lite till och sedan när jag skulle av här hemma, då var det riktigt illa. Jag kunde knappt gå. Det som knastrade inne i själva benet tyckte jag och ont gjorde det.

Jag gick och la mig vid 23.30, tog två Alvedon. Jag hade svårt att lyfta benet över Roffe men det gick. Sov rätt bra ändå, vaknade till några gånger av benet men inte så farligt och det ser man på Nightly recharge oxå, jag har nästan full pott. Jag har återhämtat mig kanon, där var det fullpott på ANS, men det var på sömnen som jag inte fick riktigt fullt. Sov tid en timme till och den hade oxå varit på full pott. Men det har aldrig hänt att jag fått full pott måste jag säga. De här sista veckorna har jag ofta haft mycket bra återhämtning och så många gånger har det aldrig hänt, oftast r det på minus sidan.

Idag mår låret bättre, det är ömt och stelt men jag kan gå betydligt bättre än igår men får se hur det ska gå att dansa…. måste test ikväll, under dagen får låret vila. Smörjer det med ormsalva och kanske är det det som gjort benet bättre. Men inget blåmärke än. Men jag tror det kommer när stelheten släpper!

🖤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: