Bröllop

Det var verkligen fint Pekka och Ninas bröllop. Nina var så vacker och Pekka sken som en sol, man ser att han verkligen känner nu har jag fått min Nina. Själva bröllopet gick på 3 språk, svenska, finska och engelska. Ceremonin som var i Torneå kyrka tog knappa timmen. Efteråt var det fika på församlingshemmet mitt emot. Så fint, det var tal, lekar, god mat, gott fika. Det slutade vid 18.30, sen skulle det vara fest hemma hos dom. Jag körde hem ungarna och blev kvar hemma jag med. Min mage tål ju inte fika, fet mat osv egentligen och har jag otur så sväller magen så jag ser ut som jag är höggravid. Och det skulle jag väl kunna ta men den är så uppsvälld så det gör ont i ryggen! Jag blev sittandes på dass i 45 minuter, messade Nina och sa att jag inte kan komma, sen satt jag ytterligare säkert 30 minuter till. Det slutade inte att trycka mot ryggen förrän långt senare på kvällen :/ Nå jag var med iallafall ❤

Detta bildspel kräver JavaScript.

Blåsigt idag, solen skiner och det är varmt men man känner att hösten är nära. Vi tänkte ju börja tömma poolen i veckan men vi såg att de lovat bra väder så vi tänkte att kanske den hinner upp i grader, jo det var 25 i den i morse men för kallt för mig! Så nog hade det varit lika att ta tömma den, då hade jag hunnit tvätta av den och sånt nu under helgen. Jag vet inte om jag orkar börja med den nästa år igen…. det är för mycket jobb och för liten säsong för att inte ha ett elverk. Skulle vi ha det vore det annat.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: