Övade i lokalen

For vid 17.30 till lokalen, övade alla mina Gold korrar utom de två sista i kvälls gruppen, Vuela, balans och In the air tonigt, cooldown men de två tog jag nu på morgonen. Efter 3 timmars jobb i lokalen så var jag slut! Det är några som jag måste öva lite mer på. Men det var därför jag ville dansa igenom allt så jag ser var jag måste lägga in mer krut. Men det blir nog bra det där.

Jag behöver en lugnare låt till fitness passet det är ganska så högintensivt nu! Nå får lite leta, jag har ju lite ideer om vad jag vill ha.

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: