Det skulle ju vara fint väder

Jag som hade tänkt börja tömma poolen i torsdags. Men så såg ja på nätet att det skulle bli varmt och soligt under helgen. Gårdagen ja det började molnigt sen kom solen och det steg till 24 grader i poolen. Idag skulle det vara strålande sol hela dagen…. not…. inte än iallafall. Tittar på klart.se och från klockan 11 ska det vara fint. Hoppas det.

Idag ska vi på bröllop, Nina Ojala vår gamla granne som var tillsamman med Stefan länge. Hon träffade en ny förra sommaren, Pekka och nu ska de gifta sig. Det ska bli så roligt. Rasmus och Savannah följer med, Danne blir hemma, han bygger på altanen och sen gillar han inte såna tillställningar heller. Men vi har kläderna färdiga, måste bara stryka Rasmus skjorta så han är tjusig. Rasmus vill att vi åker i hans bil, han vill visa upp sin mersa. Så det blir väl så. Det ska bli så kul och få vara med på hennes eller deras stora dag ❤

Vi var till Kalix igår hela familjen, Savannah hade tid där. Rasmus ville med för att han skulle övningsköra. Han följer med var som helst nu bara han får köra, det är klart det är ju kul. Han kan knappt vänta tills han fått det där kortet! Vi såg en så snygg trike när vi var och tankade igår. Jag var tvungen att ge honom tummen upp och fota, ungarna skämdes 😎

Annars gjorde vi väl inte så mycket eller jag gjorde väl inte så mycket. Annika och Tomas var förbi på eftermiddagen. Kollade tv på kvällen men jag var så trött så jag orkade inte så länge. Dessie kurade ihop sig under filtarna bredvid mig i soffan.

wp-15968683355574237472530547059550.jpg

Ser ni det andra ögat, det vänstra är hon ju hlt blind på, men kolla det högra. Det går fort, tror att fläckarna är de enda hon ser med nu, lilla fina gumman, De här sista två dagarna äter hon heller inte med samma aptit som hon tidigare gjort. Hon nosar först och ser ut att fundera ska jag äta eller inte. Hon går ifrån och går sen tillbaka för att äta. Lilla fina tjejen hur ska jag kunna ta bort henne 😢 Jag tog sen Roffe vid 23.30 och gick i säng, satte på tv:n somnade som en stock. Vaknade till när Danne kom och la sig men somnade om. Så här såg det ut när vi steg upp i morse, Roffe ville sova vidare han!

wp-15968683362027073180313477242846.jpg

Han brukar normalt redan vara på golvet, jag stiger upp, han avvaktar går hon bara och kissar och kommer tillbaka. Men när jag bäddar sängen då hoppar han upp och är på väg upp och ut för att kissa. Men nu verkade han tycka att neeeej matte, vi sover lite till. Jag fick börja prata med honom innan han ens tittade ut under täcket 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: