En jävla skit dag

Jag hade helt enkelt en jävla skit dag igår! Jag hade tänkt dansa igenom alla mina korrar till Gold på förmiddagen och sen ta tag i lite grsäklippning, städning och tvätt. Men så blev inte fallet… det blev få en utskällning, lasta plank, städa på gården, klippa lite gräsmatta sen tog bensinen slut, dammsuga, skura, torka lite damm, städa åt Ellen (idag blir det Tintin) lag mat…. men sen kom Dennis och Alicia och gjorde mig lite gladare. Jag och Alicia badade i spaet ett bra tag. Det är så roligt att bara umgås med henne ❤️

Jag var ut och käkade på Minerva helt själv, jag fascinerades över hur skönt det var att slippa prata, bara vara själv med mina tankar. På kvällen for jag å Ica en sväng och sen åkte jag ut till lokalen och gick igenom lite av Gold iallafall.

Nu ska jag klä mig, städa åt Tintin och sen lämna lite grejs till kommunen och så åker jag till lokalen och går igenom dagens Strong.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: