Klippte gräset

Klippte gräset igår på framsidan, det var ju snoooor långt! Jag måste gå ett varv till idag för de la nog sig bara ner, det lär vara tovigt idag!

Dessie har veterinär tid på Måndag, Danne vill att vi tar bort henne då. Men jag vill ha en undersökning, ett utlåtande på hur hon mår och vad hon har. Givetvis om de säger att hon lider så får hon somna. Men jag är inte beredd på att sätta bort henne nu! Det är inte diskuterbart!!! Så gör man bara inte med mig, jag tar hand om henne så länge det krävs. Just nu är det bara jobbigt att tänka tanken!! Så på måndag blir det INTE!

Jag har just lämnat Savannah på AM utbildningen. Tänk vad det gått framåt, när jag anmälde henne så var det inte alls så säkert att hon ens kunde gå in där! Hon frågade mig i måndags om hon hade utbildning på Onsdag, ja sa jag det har du. Jag såg att hon var nervös men det underlättade att Mirre var med henne, hon ska oxå ta kortet. Hon gick in, puuuh! Men nu är det ju inte över med att hon gjort utbildningen, hon ska ju göra provet oxå! Men jag får väl plugga med henne så att hon klarar det. När Rasmus tog kortet så gjorde jag frågor åt honom från nätet och från hela boken, 17 sidor med frågor! Och det var först efter att han börjat gå igenom dom som han fixade kortet. Tur att jag har kvar dom, jag skriver ut dom så får hon gå igenom dom, fråga för fråga några varv 🙂

Vi var och fikade med Annika och Thomas till Taavolagården igår, det var riktigt trevligt. Jag och Danne hade inte ätit så vi tog varsin toast och sen lite fika på det.

Det var varmt igår fast inte så mycket sol! Det kom även någon skur här och där. Idag skiner solen och det verkar bli varmt så jag tänkte zumba lite korrar och städa idag.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: