Kanon pass

Det blev ett bra pass igår igen, den nya låten gick som på räls. Vi körde igenom den jag, Pia och Ann-Sofie innan vi började och tur var det, jag fick starta om den några gånger. Men sen när det var dens tur så gick den hur bra som helst. Svettigt som vanligt, bra fart och glada miner.

Jag fick så beröm av Helena efteråt hon sa att hon beundrar mig för att jag orkar stå på sen vecka efter vecka, söka nya spännande saker, förnya om och om igen. Hon sa att jag vet ju att du älskar detta men det krävs ju en hel del fr att göra detta. Jo så sant det gör det, det krävs mycket. Mitt liv är zumba och vill man inte leva zumba så kanske man inte ska ge sig in i detta heller. Men det är klart jag har ju inte bara ett pass så därför tar det ju oxå mer. Just nu har jag 70 koreografier i skallen och då krävs det disciplin…. och ett blundande öga för städning 😀 Men idag tänkte jag faktiskt ta tag i lite av den biten…. men då är ju vädret kanon men det hjälps inte!

Tänkte börja dansa igenom Gold idag, jag måste känna att jag startar nu. Det går inte att släpa ändan efter sig längre, det är bara att köra igång. Jag måste få känna på låtarna, på listan, var kommer det att bli problem, var måste jag göra om, tänka om. Som nu med fitness listan, jag märkte igår när jag dansade den att det är flera upptempolåtar efter varann, så jag måste byta lite ordning där och nästa nya låt måste bli en lugn 🙂 Men först städa!

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: