Jag kan bara säga WOW!

Jäklars vilket pass det var igår, så roligt, zumba toning var fantastiskt kul, deltagarna var skit duktiga, de lyssnade på vad jag sa, när jag påminde om hållning kolla i spegeln så såg att de gjordes. Jag hade mina misstag så klart, jag var inte riktigt färdig med tränandet inför kände jag men jag kände oxå att nu är det bara att köra annars dröjer det igen. Men det fick skit bra, nått små fel här och där och i body toning delen så var det ett ställe där jag oftast har tabbat mig gjorde jag förstås nu, första svängen gick bra men andra där kom det. Men det var bara och köra på, det gick bra.

Deltagarna tror jag gillade det, jag fick positiva reaktioner efteråt, glada ansikten under passet. Jag tror de inte var riktigt förberedda på att andra delen skulle vara tuff, mycket tempo. Men jag tror de kommer att fixa det galant framöver 🙂

Nina fick sin licens på Les Mills förnyad, så nu sparkar hon oxå igång snart med Sh’bam. Malin kommer nästa tisdag och kör Body Combat hos oss, kommer att bli kanon det med. Det ser jag verkligen fram emot 😍

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: