Hos mamma

Vi var upp igår hos mamma och hälsade på, jag och ungarna. Vi stannade hos Kalle och bad honom oxå komma med och fika med oss. Vi får ju bara prata med henne genom fönstret. Hon är så trött stackars mamma, det är som all glädje runnit ur henne. Hon har som svårare att hänga med när hon sitter på andra sidan rutan. Hon tittade på Jonathan och Rasmus och så säger hon, nog har du snygga pojkar Anna, dom är så mörka. Hon log iallafall lite när hon tittade på Savannah och man ser att hon tittar med kärlek i blicken. Hon tyckte att hon var så fin i sina glasögon. Stackars mamma, det här med coronan är inte lätt för henne. Det är som hon tappat all glädje. Men sköterskan som var med mamma öppnade så hon kunde få klappa Kickan iallafall. Hon orkade inte så mycket, hon ville somna till så vi stannade bara en timme där sen åkte vi hem igen.

Kalle såg iallafall pigg ut. Han mådde bättre sa han men blir lätt trött. Det var roligt och vara upp och träffa dom båda iallafall ❤

Vi var hemma vid 15.30, joxade lite med en stubbe som vi har på gården, vi försöker blir av med den. Kollade vad det kostade för nått år sen och ta hit nå som tar bort dom, men det var rätt dyrt, så vi dödar dom själv. Nu är en av dom så pass murken så vi kan börja slå ner den. Hann inte så långt, jag var tvungen och gå in och käka lite, åka på Coop och handla lite vindruvor och sen till lokalen! Jag har ju varit på utbildning igår! Men det skriver jag om i zumba inlägget.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: