Barre Move

Uttalas Bar Move. Det är Maria Olofsson och henne kompanjon Åsa Fornander har utvecklat Barre Move som kommer från USA och utbildar numer i det. Det var inte så lätt, det krävs en hel del styrka och balans, jag har en balans som sitter på väggen och glor på mig! Jag är stel som ett kylskåp, mina höfter satt som cement. Det kändes som jag har noll koll på min kropp, var den befinner sig, benen var åt ett håll, kroppen åt ett annat och tårna åt ett tredje. Så det blir en utmaning av dess lika för mig detta. Men jag har gått Body Balance i några år så jag hoppas att kontrollen och balansen bara gömt sig lite och kanske kommer tillbaka snabbt. När jag tittade mig i spegeln så höll jag på att dö, jag är allt annat än graciös, jag gillar ju Body Combat! Nåväl träning, träning, träning!!!!

Power and Grace ❤
Det var inget ljud på denna, kanske Maria har valt att inte ha med det. Men ni ser ialf lite vad detta går ut på.

Idag sparkas det igång, Zumba Toning/ Body Toning, uiiiii spännande!!! Hoppas att det kommer folk och att de som kommer tycker det är roligt så att de kommer tillbaka 🙂

Nä nu ska jag ut och öva mina koreografier till ikväll, jag har en del som ska ändras så det blir som jag tänkt!

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: