Musiken är i plattan

När man tror att man är färdig så hittar man mer. När jag satt med alla koreografier och satte in dom i pärmarna så märker jag att två av de koreografierna jag tänkt ha med saknas. Jo jag hade skrivit dom men inte renskrivit så de hade fallit bort i hanteringen. Nå det gick ju fort att få ner dom och in i pärmen. Så nu har jag två extra korrar helt plötsligt 🙂

Men nu är all musik i plattan, de är igenom gångna i auda city, en del har jag höjt volymen på, andra har jag fått sänka, tempo höjningar osv allt är klart! Jag ville bli klar med allt eftersom jag vet att dagen idag blir fullspäckad. Först upp till mamma en sväng och sen utbildningen ikväll. Imorgon är det toning premiär, hinner inte öva idag, Så det blir att köra hårt imorgon förmiddag så allt sitter någorlunda iallafall 🙂

Jag är så i spänning inför kvällens utbildning, det ska bli kanon kul. Vi är ju bara 3 stycken så det blir riktigt exklusivt för oss ❤

💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: