Jag får fundera

Dagarna går i ett enda mos… jag får riktigt fundera, vad gjorde jag igår. Jag sov länge, hade ju svårt att somna på natten. Sen tar ju min egen morgon tid lite tid. Var klar med allt vid 12. Gick ut och fixade lite där. Vi har ju köpt plastväxter och krukor som sen ska på nya altanen, fixade med dom, pratade med Bejan i telefon…. hjälpte Danne, jag var lite seg som kola under dagen igår. Vi var ut och käkade jag, Danne och Rasmus. Det är som att nu när allt börjar lägga sig med Savannah och Rasmus så rasar min energi. Eller det går upp och det går ner, jag känner att jag är mer saktelig än vad jag brukar vara. Och det är jag ju inte va vid 🙂

Idag ska vi till mamsen och hälsa på, jag och alla barn minus Dennis, så trist jag hade hoppats att han kan komma med men han har jouren. Nå bättre lycka nästa gång. Vi åker kl 11 och satsar på att vara hemma senast kl 16. Jag ska ju på en utbildning på eftermiddagen ❤

Bamse är orolig, Savannah är inte hemma, han vill vara i hennes rum men där är ju tråkigt när inte hon är där. Jag kan inte stänga dörren dit för då skriker han. Så gör han på mornarna oxå när jag stiger upp. Han sover ju med henne, när han hör att jag börjar röra mig här uppe då vill han ut, han krafsar på dörren. Men sen får jag inte stänga den igen. Han ska vandra fram och tillbaka mellan henne, ut en sväng och sen ner i källaren och sen ligger han oftast i springan till hennes rum eller strax utanför dörren. Hundarna ska minsann inte dit, Roffe jagar han iväg men han är inte lika kaxig med de andra två.

Dessie mår inte så bra, det är jätte jobbigt med solen, då ser hon inget, jag får klappa och prata mycket för att hon ska kunna följa mig i trädgården. Nu håller vi ju på med altanen och hon råkade förvirra sig in där, då frös hon bara. Hon vågar ju inte röra sig någonstans, hon ser ju inget. Jag vet inte hur jag ska skydda hennes blinda öga, hon hade ett sår precis under det oxå tidigare i veckan. Oh vad hon ska njuta när altanen är klar, så hon får ligga och njuta i solen på en nybyggd stor fin altan. Lilla fina gumman, hon fryser mer, det ska vara varmt och mycket filtar enligt henne.

wp-15963521454407779614258840755112.jpg

Det går framåt i bygget, sakta men säkert. Danne är noga, det ser inte ut att det händer så mycket men han säkrar ju upp allt, så det ska bli stadigt och inte börja svikta, han mäter, räknar och gör om om det inte är precis så som han tänkt. Nu har han bestämt sig hur det ska se ut med den mindre delen på altanen, där grillen ska stå, så nu är det bara att bygga på där.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: