Bokföring

Japp månadens bokföring är gjord, pengar är överfört till Nina för hennes del av kakan. Det börjar närma sig momsen igen, usch, då måste jag ha hjälp av Annika den törs jag ännu inte ge mig på. Sen vet jag att det finns ett fel oxå. Så det måste rättas till. Men hon gör det på ett kick.

Började med att föra över musik men hann inte så långt…. fortsätter idag. Övade toning koreografier men blev avbruten hela tiden, fortsätter även med det idag. Det finns några fel som jag måste räta till, eller fel, jag har gjort om koreografin efter att jag skrivit den 🙂 sen måste jag hitta en ny koreo till tisdags passet… det gör jag idag, tar ut vilken och gör den under tisdagen. På måndag har jag ju premiär på zumba toning/body toning passet så då blir det bara det under måndag förmiddag.

Uiiii jooo jag har en nyhet, min Barre moves utbildning blir av!!! Messat med Maria, hon som ska hålla utbildningen till oss, hon är i Kalix nu så hon kommer imorgon och kör 3 timmar med oss, vi är bara 3 kvar nu, sen kor vi via zoom två tillfällen till, helt super. Det blir jag Carina Kapraali och Minna Honkala. Tänk och redan imorgon! sen vet jag inte om jag startar upp i höst, det beror på lite grann hur svårt det är att få in, hur upplägget är och sen vill jag lägga det isånafall på lördag morgon och då måste jag räkna på hur stort bortfall jag får ekonomiskt. Tror jag gör så i början när jag startar, jag kör varannan lördag då jag är ledig, sen får vi se om det blir nått intresse för den. Då får jag tänka och räkna igen.

Några exempel på hur det kan se ut eller detta är vad jag hittat ialf 🙂

Här är ytterligare en, undrar vad jag ger mig in i 🙂

Men jag är jätte nyfiken på det. Det ska bli jätte roligt iallafall. Sen vet jag att man kan göra det i alla olika ”grader”

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: