Alltså fattar inte

Alltså jag fattar inte att folk har börjat resa, att länder öppnade upp för in och ut resor! Nu ser man ju att corona ökat igen! Det skulle vara förbud minst ett år efter att fallen börjar vara på 0 från ett land. Det är ju inte klokt ska man riskera sitt och andras liv för solsemester, det är då egotrippat!

Sovit som ett arsel igen, gick i säng först 01.30, jag var inte trött helt enkelt. Jag sov nog för mycket dagen innan 😀 Men jag kunde inte somna så halv 3 gick jag upp på soffan och kollade tv, somnade först efter 04, vaknade till vid 05 och tittade på klockan, då hade jag inte somnat riktigt ordentligt än. men sen vaknade jag 09 eller Savannah väckte mig 09. Men jag har ändå en bra återhämtning enligt klockan, mycket över det normala, sömnen var då betydligt under förstås, men sammanlagt var det okej.

Jag och Danne var och shoppade på IKEA till vår altan igår, lite jox som vi behöver. Bygget går framåt hela tiden, nu var det ju bra väder igår så Danne hann en del, sakta men säkert framåt. Han har lite bryderi över hur han ska göra den sista biten, den ska ju som byggas ner ett trappsteg, grillen ska stå där. Men hur vill vi ha det? Ska gå ut och fundera, mäta lite på det idag. Jag har en vision men för Danne kan man igen ge en mental bild utan de ska vara siffror och en ritning 🙂

Mitt favvo hus sen jag var barn är ute på hemnet nu. Men så det har förfallit, det huset har fascinerat mig sen jag var barn, jag har alltid älskat det. Jag pratade med ägaren för ca 15 å sedan och frågade då om han inte ska sälja det till mig. Oj sa han flicka lilla, det är många i kö på huset. Men han berättade lite historia för mig om det. Nu håller taket på att komma in på ett ställe, det har gått hål i ytter taket och sen har det regnat in där! Men kolla visst är det helt underbart! Mitt drömhus ❤

Det var som sagt en härlig dag med sol igår, idag ser det ut att bli detsamma. Imorgon tänkte vi åka upp till mamma och hälsa på. Det ska bli riktigt roligt, jag har inte sett henne sen i januari!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 01, 2020 @ 11:18:12

    På den tomten skulle det rymmas en stor pool 🤭😍
    Ha en fin dag ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: