Klart

Igår fick jag ställa in Strong, det var tillslut bara två deltagare. Jag brukar köra ändå men jag tänkte att nå, idag ställer jag in och då kan jag jobba med Gold istället. Nästa vecka igen.

Jag blev klar med allt grund jobb kring Gold igår, nu ska jag bara sortera in koreografierna i pärmen, föra över musiken och göra listorna på plattan. Sen är det bara att köra på, öva, öva, öva. Jag tänker att jag ska börja redan idag. Jag ser fram emot detta. Och den nya gruppen som kommer att gå på Måndag förmiddag, den hoppas jag verkligen kan komma igång. För den kommer att bli rolig tror jag.

☀️

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: