Dagarna går

Usch vad dagarna går…. snart börjar jag jobba. Jag har varit hemma sen mitten av maj! Fatta hur det känns att måsta gå tillbaka till jobbet! Samtidigt så ska det bli skönt att allt blir mer normalt igen.

Savannah mår betydligt mycket bättre just nu, men då har hon varit ledig från skolan och har hunnit återhämta sig. Inga krav finns, inget jobbigt att göra så det är klart livet är lugnare. Får se när skolan startar hur det blir. Hon har ju fått hjälp nu och medicinering, samtal osv så det borde går bättre. Hon är starkare. Rasmus mår oxå betydligt mycket bättre nu. Han säger det själv, visst går livet upp och ner där med. Han har varit utsatt av en person för trakasserier helt enkelt. Så han har varit lite ledsen över det, det har tagit rätt hårt. Denna person gör det tydligen oxå bara för ro skull, för att skapa ett gräl! Men förövrigt mår han mycket bättre nu än vad han gjorde i början av sommaren.

Fan nu blev jag irriterad! Jag ringer till transportstyrelsen för att ta reda på hur det går med Savannahs körkortstillstånd. Då säger hon att hon inte ens fått någon handläggare än och att hon måste lämna in ett läkarintyg på sin ADHD! De har alltså inte ens börjat handlägga hennes ärende! Nu kom det! Hon kommer aldrig att hinna till den 5:e då kursen går! Får se om hon tappar intresset helt nu och skiter i AM kortet! Det skulle inte förvåna mig alls. Nå jag har hoppat på telefonen, ringt runt för att försöka få intyget fixat, läkarna kan ju skicka in det direkt till transportstyrelsen. Usch vad irriterad jag blev!!!!

Solen skiner iallafall och de har lovat att det ska bli varmt idag, det hoppas jag verkligen på. Jag är less på regn. Fast igår var det ändå varmt. Jag och Minna var ute med hundarna på prommis och vi fick börja klä av oss efter vägen 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: