Zu zu sumba

Zumba fitness stod på menyn igår, ett super pass. Det gick i det mesta perfekt! En grej, min platta drogs helt plötsligt ner i volym? Fattar nada, helt plötsligt var det 1/2 volymen mot vad det brukar vara? Kanske kabeln låg över plattan och gled ner, jag vet inte. Det har aldrig hänt förut iallafall och efter det hölls volymen där den ska vara. Men för övrigt ett bra pass, svettigt, roligt, vi blev 11 st har jag för mig det stod på timecenter till slut.

Efter zumban hoppade jag i spaet, så skönt att sitta och lugna ner kroppen en stund, bubbel, inget bubbel, sitta och lyssna på fåglarna, njuta och varva ner. Täckte stora poolen med extra ”täcket” de har lovat lite mer regn igen så det åkte på. Men nu har jag sattit flottörerna så jag vet var de är så jag kan fylla på med snabb klor och nu kan de inte smita iväg heller 🙂

wp-15960065646451333559566890271096.jpg

💛

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: