Tja, jag vet inte

Petra var här under gårdagen och gjorde naglar på Savannah, de blev så fina. Hon är duktig Petra. Idag hade hon tänkt göra på mig men vi väntar tills hon fått det andra acrylet tror jag det var, hon har beställt nya grejor. Så kanske på fredag eller så tar vi det till veckan som kommer.

Tänk att det finns personer som verkligen kan göra ner en, få en att känna sig dålig, att det man gör aldrig är bra eller att man inte gör tillräckligt. Det finns personer som inte säger något men kroppsspråk och rörelser avslöjar. Sen kanske det är jag själv, jag känner att jag inte orkar med allt, jag tycker att jag SKA orka. Så kanske jag läser för mycket in i saker och ting, jag vet inte. Sånt brukar inte påverka mig, jag brukar tänka säger du inget så skiter jag i vad dy tycker och bara går vidare men nu är jag väl känsligare än vad jag brukar vara efter vårens extra stresspåslag. Sen har detta med mitt hjärta oxå påverkat mer än vad jag tänkt mig. Jag känner ju att vissa saker kan jag inte göra, jag är extremt känslig för negativ stress, när jag börjar stress i huvudet så känner jag av det direkt. Passen klarar jag av, Strong känns riktigt bra. Sen vet jag ju nu att jag är inte odödlig! Jag är inte rädd för att det kommer igen, jag vet ju inte det kan komma nu och det kan komma om 20 år. Men vetskapen finns ju där och man känner lite efter, försöker komma ihåg hur var det innan, kände jag så här då? Sen har jag blivit fet oxå men det kan jag inte skylla på någon annan än mig själv 😀 Ja ja men nu plockar vi fram schäfern, vi ruskar på oss och går vidare, låt inte sånt slå ner dig. Jag kan när jag vill och oftast vill jag, jag är alldeles för driven för att slås ner!

Idag blir det besiktning av Rasmus nya bil, sen ville han ut och köra så Danne får väl offra lite altan bygge och dra ut en timme med honom så han får köra. Det är ju jätte roligt nu och bilen lär sporra honom ordentligt att få körkortet 🙂

På tal om altanen, den går framåt. Han hade gjort nått fel men som tur var skruvar han det mesta, han spikar inte så det var lätt ordnat men det tar ju alltid lite tid att göra om. Men så här ser det ut nu.

wp-15960065637505040833731859621409.jpg

Igår köpte jag något jag velat ha länge! En ångmopp men så er jag att du kan inte använda dom på laminat 😦 det var ju det jag tänkte, fan vad lätt bara att plocka fram den. Men jag ska kolla varför är det värmen eller är det ångan, för du kan ju ställa in den på mindre ånga, då borde det ju funka.

wp-15960065644627376497982570010975.jpg

Jag tog klinkersen i duschrummet, tvättstugan och lilla toan efter att jag badat bastu, perfekt!

Vi hade varmt i Happis igår, det låg runt 24-25 grader hela dagen, det var ännu 24 när jag kom ut från zumba passet igår. Så skönt! Skulle jag kunna leva jämt, det var inte så mycket sol, solen kom och gick under dagen men det var varmt ändå.

wp-15960084679567921654535473754800.jpg

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: