Vilket go

Vilket go det är mig nu då helt plötsligt. Igår blev nästan alla låtar förutom 3 klar till Gold grupp 2, sen har jag bara uppvärmnings låten till grupp 1 att göra, jag ska tempo sänka den lite bara först. Och gissa vad jag gjort, tadaaaaa, en egen cooldoen till grupp 1! Jag hittade ingen bra men så hörde jag en gammal 80 tals låt på radio, sagt och gjort. Letade reda på den på youtube och gjorde en koreografi till den. Jag ska inte avslöja vilken låt det är men den är mäktig ❤

Jag är så tacksam över att jag inte är helt ute och cyklar när det gäller att göra lite mixar, höja tempo, sänka, ibland har vissa låtar hög volym medans andra har låg volym, I just say Audacity! Den har hjälpt mig mycket genom åren.

Jag räknade koreografierna jag håller på just nu med, 70 stycken inklusive Strong!! Plus att fram till 17/7 hade jag ännu 9 barn koreografier. Inte under på att det känns som om hjärnan är full 😀

💋

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: