Pooldag

Inte i men rengöring! Jag och Danne var ut och käkade lunch igår och sen täckte jag av poolerna när jag kom hem. I den stora poolen hade jag sattit i veckorklor men inte fyllt på med snabbkloret. Jag använder dem varje dag jämte veckoklor. 3 tabletter åker i. Men nu pga regnet så har jag inte fyllt på med det. Och där ser man det räcker inte bara med veckorklor. Några dagar till och vi hade haft alger, så det var chockklorering och tvätt av bassängbotten och sen håvade jag skräp i flera timmar. Idag blir det en fortsättning med håvandet av skräp, snabbklor, städa botten om det behövs. I den lilla poolen var det ingen fara alls men där städade jag ordentligt oxå iallafall. Jag tänker så här, om inte värmen kommer på ett par veckor nu så börjar jag ta ner poolen i mitten av augusti. Ett elverk är nästa projekt tänkte jag. Jag tänkte igår när jag håvade runt där, tänk om jag skulle vara modigare och faktiskt bada när det är 22-24 grader, då skulle jag kunna bada i stort sett hela sommaren men nej, jag är för feg för det! Mina ben viker sig tom i bastun om vattnet är för kallt 😀 nå det skulle ju göra att jag faktiskt skulle doppa mig i poolen när jag bara faller ihop 😀 Jag har kollat på olika pooler, såna som du delvis bara gräver ner, då skulle man kunna bygga in den som Nina och Toni gjort, då blir det inte så dyrt heller. Ja jag har mina funderingar!

Danne bygger på, snart är själva stommen klar. Skönt, hoppas nu vädret håller sig oxå så det faktiskt går att bygga och vi kan njuta lite av sen sommaren och hösten på den nya altanen.

Savannahs glasögon är klara så dom hämtade vi igår, jätte fin blev hon. Hoppas hon nu använder dem med! Hon har 4 eller är det nu 5 par glasögon och använder inga av dom! Nya legget hämtade oxå ut på polisstationen och då träffade jag Kirsi, hon som jag började att zumba ihop med. Jag bad henne komma och zumba men nej, det ville hon inte, jag får sån ångest då sa hon.

Nä nu zumba inlägget, sen fixa lite frillan, jag ska hämta Petra vid 10, hon ska göra naglar på Savannah.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: