Känner mig nöjd

Wow vad nöjd jag känner mig. Ni som vet hur jag funkar när jag börjar med nya koreografier, ni vet vilket skrivande det är! Så här går det till för mig
1. Jag kollar låten, koreografin jag hittat några gånger
2. Jag börjar lyssna på musiken i hörlurar, när jag bloggar, facebook osv
3. Tittar igen, då har jag fått lite idéer om jag vill ändra något.
4. Jag börjar skriva koreografin, dansar, ändrar
5. Jag skriver den med färger.
När jag gjort alla dessa steg så sitter den ju redan rätt bra, men jag måste jobba så, det är kanske inte är nödvändighet längre men så jobbar jag med varenda koreo. Detta tar nu inte någon tid, tidigare tog det flera dagar för mig att få in en koreografi. Nu skulle jag kunna köra 3-4 på en dag om jag vill, så att jag skulle kunna ta med dom på pass, kanske fler oxå.

Igår gjorde jag klart nästan hela Gold (skrivandet) bara 3 låtar kvar. Dem tar jag ikväll och sen börjar jag oxå med grupp 2s låtar. Sen är de bara färgskrivandet och sen kan jag börja dansa ❤

Jag har jag lagt ut mitt nya pass Zumba Toning/ Body Toning. Fram till Gold startar så blir den på måndagar. Sen blir det tisdag ca 19.00. Det blir 30 minuter med sticks och sen 30 minuter då vi koncentrerar oss på en-två muskel grupper i taget. Wiiii det ska bli spännande 🙂

wp-15958391913782482593910659214784.jpg

👊

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: