Vad gjorde jag igår?

Ja det vete tusan, inget vettigt enligt mig ialf. Var ut och handlade, lite tvätt hit och dit, matat djuren…. hade dåligt med energi igår. Lagade mat, tacos. Dennis och Alicia var förbi på eftermiddagen, jag har fållat upp hans gardiner, han hämtade dom. Alicia är så nöjd när framför allt Dessie hoppar upp i hennes famn. Igår var de båda upp några svängar i hennes famn. Men Larry älskar ju henne så han låg en stund och mös med henne på golvet.

wp-15956562966765322110657225481616.jpg

For på stan igen vid 21 för att handla nått gott. Köpte en burk Nutella, en liten 250 gr burk. Men jag äter ju så lite godis så jag blir så besviken, det är inget gott heller, alldeles för sött, för mastigt och för ”trögt” att äta. Tre skedar och sen var det bra. La mig tidigt, jag var så trött fast att jag inte gjort nått speciellt.

Natten var rätt orolig. Jag har haft konstiga drömmar. En som jag minns är att jag och Nina var och fikade nånstans så kommer Katta Kitti och hon blänger på mig som tusan. Jag säger hej och tänker att hon är arg för att jag inte hälsat på hos Sirkka-Liisa, hennes mamma, jag har jobbat med henne och hon är nu sjuk i cancer. Men det var så, jag träffade Katta i mitten av Januari då berättar hon att Sirkka är sjuk och ber mig hälsa på. Jo säger jag det ska jag göra. Men vi var då mitt i öppnandet av House of Joy ( vi började ju i B hallen den 3/2) jag skulle starta upp Zumba Gold för våren samma datum. Sen fick vi ju vår nya lokal, det var mycket med den, vi hade öppning av den 2:a veckan i mars och sen kom corona! Jag hann aldrig dit MEN jag kan ju ringa, inte ens det har jag gjort! men det har ju varit en hel del annat i familjen oxå som tagit min tid. Men jag har tänkt jätte mycket på henne och haft dåligt samvete över att jag inte ringt! Nu tillbaka till drömmen. När jag sagt Hej till Katta så kommer hon fram och säger bara -Att du har mage!! Jag tror att att hon menar att jag inte varit där. Jag försöker förklara varför jag inte hunnit dit. Det är inte det, det är ditt brev du skrivit!! Va säger jag, jag har inte skrivit nått brev, jodå säger hon försök inte, det var dina färger röd och rosa??? Avsändaren var rosa, din firma??? Nej säger jag jag har inte skrivit nått sånt och min färg om det nu finns nått sånt så är det väl grön då. Men hon gav sig inte, jag försökte fråga vad det skulle stått i brevet men hon vägrade svara på det. Usch jag vaknade och funderade på hur jag skulle få veta vad det stått i det där brevet…. men sen kommer jag på att det vara en dröm! Jag ska prova ringa idag, jag hoppas det inte är försent.

Altan bygget har tagit ett steg till, igår regnade det inte iallafall, lite små skvätte ett par gånger men inget ösregn. Jag var och köpte en ny regnjacka till Danne igår, han har ingen så han klagade över att han var sjöblöt hela tiden. Men det här med grunden av altanen tar tid, det ska jämnas och skottas och på med grus så nu ligger mattan på plats. Grushögar och stenarna som den ska stå på börjar dyka upp.

Sitter just nu och tittar på Norges svar på Elvis, Kjell Elvis, han ska slå världsrekord i att sjunga Elvis låtar 50 timmar ska han sjunga, han är nu uppe i snart 48,5. Han har rätt bra röst, men han sjunger falskt som bara den!!! Han har helt fel melodi mellan varven, oftast faktiskt men det kan ju bero på att han sjungit i över 48 timmar, huvudet är inte så fräscht då. Jag känner inte ens igen texten på vissa låtar, tror han har nått eget oxå. Han sa i en intervju som fanns här i länken att stämbanden är slut. Men kolla in, ni hinner än, innan det är klart, Kjell Elvis. Jag har försökt hitta nått med honom på youtube och hittade detta, det är faktiskt likt Elvis, han har opererat sig och han beter sig som Elivs, rösten är rätt likt. Vill lägga upp detta oxå för detta världskord försök gör ju inte honom rättvisa.

Jag tänkte titta om han tar det, nu säger han att detta är sista låten så den kan inte vara uppdaterad tiden 😦 han skulle sjunga 50 timmar, 50 minuter och 50 sekunder. Nej han bara sjöng den låt han ska sjunga som sista låt sen, det fortsätter nu. Han sa just att han inte längre kan ta några höga toner, inga riktigt låga, han måste ligga i mittregistret, rösten håller inte och det är ju kanske mer än förståeligt. Att han huvudtaget låter än är ju ett under!

Be safe out there

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jul 25, 2020 @ 15:09:18

  Aha, nu fattar jag 50 timmar 😂
  Ibland behöver man vila!!!!!!! Och inte göra så mycket, bara vara, med gott samvete ❤️

  Vi får ta en fika nån dag… Med eller utan brev 😉
  Kram vännen 😘

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: