Ett annorlunda pass

Herregud vilket pass det blev igår då! 5 minuter innan vi ska starta så går strömmen och det blev tvärmörkt i lokalen, vi har ju inte ens ett fönster ut! Snabbt drog jag iväg hem och hämtade min högtalare (som jag visste hade laddning, jag hade laddat den innan kids passen som tur var) ljuspåsen jag fick av Dennis, Dannes ledlampa med magnet i botten. Åkte tillbaka och riggade! Vi hann in på recharge efter 1a blocket, då kom strömmen, jag kopplade upp plattan mot vårt eget ljudsystem  och släkte led lampan, jaha, efter en kvart gick den igen! På med högtalaren och tända lampan. Efter en liten stund så kom strömmen tillbaka igen men då ides jag inte byta, tänkte nu får vi köra på med min högtalare som det är! Det funkade bra även om passet blev lite struligare med avbrotten osv. Jag såg inte de nya deltagarna och kunde inte instruera dem mer. Men det gick, vi har ju Happis bästa deltagare ❤

Min ”Set up”

Lånade Mariannes foto för att visa hur det såg ut från deltagarnas synfält 🙂

wp-15955746080382964087150505871099.jpg

Jag är så tacksam över min högtalare, den är batteridriven och håller batteri i ca 40 timmar! Den låter ordentligt, den fick jätte bra recensioner, de testade den på 1 km avstånd och folk hörde den. Så då vet ni att det är bra ljud. Den har två lägen, inomhus och utomhus, jag kör oftast på utomhus oavsett för det är mer bas, högre ljud tycker jag på den inställningen. Den var svin dyyyyr, den kostade över 9000 kr när jag köpte den. Men jag har haft en annan, den kostade runt 2500 kr, batteritiden höll ca 4-5 timmar när batteriet var nytt, fick köpa flera nya batterier till den, moppebatterier. Nå de är inte så dyra, typ 100 kr i Torneå. Men så ska man ju ha upp hela högtalaren för att byta det. Sen kunde man inte lita på den heller, helt plötsligt började den förlora batteri. Jag ville ha en som jag vet har kvalitet och håller det den lovar!!! Gamla högtalaren hade bra ljud inte för det men det är klart det går ju inte att mäta med Soundboks förstås. Jag kör ju mycket pass ”utanför” lokalen eller hur jag nu ska säga. Jag blir bokad på diverse saker och behöver en högtalare jag kan lita på. Det var alltid en fråga, finns det ström? Har ni ljudanläggning? Jo har jag fått till svar och så kommer man till stället man är bokad på så är det en liten hemma högtalare. Jo men den låter bra…. jo till hemma bruk men när man ska zumba….. neeeeeej. För mig är det skit viktigt med bra ljud! Därför köpte jag denna, kravet var jätte enormt bra batteritid och den skulle låta mycket= Soundboks!

Folk tyckte ialf att passet var bra, jag hade nya kunder som jag oxå tror gillade det även om jag inte såg och kunde instruera dem mer. Jag ville inte be dem komma längre fram, jag vet själv hur det kändes som ny, man ville stå längst bak så man inte syns när man gör fel. Egentligen borde man stå längst fram för att få det bästa av träningen. Man märker på deltagarna att ju mer de kan, desto längre fram kommer de. Det var uppskattat att de ändå fick köra passet trotts strul. Jag hade det i baktanken faktiskt med att strömmen kan gå, jag hade tänkt ta med mig högtalaren men gjorde ändå inte det. Åskan var ju över och stan hade ju haft ström hela tiden. Medans jag körde hem jobbade hjärnan på vad jag behöver ha med mig och hur jag ska ställa upp allt. Så en mening finns med allt 🙂

🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: