Strong Nation

Japp idag kör vi, idag lite tidigare för jag har en deltagare som måste iväg på en grej kl 19 så då ändrar jag tillfälligt tiden. Har kollat med alla de andra att det är ok och det var det. Annars hade jag inte ändrat på tiden. Men det var ok från alla så då kan vi göra det idag.

Jag ser alltid fram emot torsdagar lite extra, jag älskar verkligen programmet. Det är så jäkla roligt, en super träning för hela kroppen. Och alla kan göra det, jag har alternativ så att det ska passa alla.

💜

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: