Vad jag kan!

Jag gör ju sällan och aldrig egna koreografier, jag är för lat och jag kan inte heller och jag känner lite så här, varför ska jag lägga tid på det när det finns färdiga, det finns massor med jätte duktiga människor där ute som man får sno av 🙂 Jag ändrar på de jag hittar om något inte passar mig. Men nu har jag alltså gjort två stycken! 2 warm ups, 1 till toningen och nu 1 till Gold gruppen, den som kommer att gå på dagen. Jag gjorde tom en egen mix med Shakin Stevens låtar 💙

Nä nu ska jag ut och börja gå igenom dagens låtar, nya låten en trevlig liten chacha, den kommer bli rolig att få dansa med gänget.

💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: