Sol?

Steg upp i morse vid 08, soligt och graderna stod på 20, lovande. Men det hade åskat och regnat nyligen, det syntes. Det måste ha regnat rätt mycket. Danne sa att det öste ner när han gick och la sig efter 01. Nu växlar det mellan moln och sol men det gör inget, det är varmt iallafall.

Vi var på IKEA igår och fyndade, en ny grill och ett sideboard till den. Grillen var sänkt med runt tusen lappen och sidebordet fick vi oxå 1000 kr billigare. Så det var ordentliga fynd det. Så det var eftermiddag innan Danne hann börja med altanen.

Med vårt altan bygge går framåt, det jämnades igår och grus skottades och lades runt ”altanen” invid grunden. Sånt där tar ju sån tid, grus ska ju hämtas, skottas in i kärran och skottas ur kärran. Danne höll på med nå plankor i hörnet, får se då vad som händer sen. Idag går det nog rätt bra att hålla på utomhus, men imorgon har de lovat mycket regn så då ska vi passa på att åka till Luleå, vi har ett presentkort till Stadium, Savannah vill på Gina Tricot och Lager 157.

Imorgon blir det även Böle och Dannes släkt, hans pappa och syskon med familjer bor där. Rasmus ska även titta på en bil där, en merca. De är ju världens merca nördar och Hasse, Dannes pappa är ju mekaniker och har alltid servat den, det är han syrra som ägt den, just nu äger nån kille den men kan tänka sig att sälja den. Så det blir nog bra det där.

Dennis och Alicia kom hit på dagen. Vi var och handlade och de stannade på middag med efterrätt hos oss. Hon sa åt mig visst fammo har du saknat mig när jag inte varit, ville du att jag skulle komma? Hon är så söööt, javisst sa jag, det är ju självklart att jag saknat dig jätte mycket, du är ju min bästa vän.

Hon och Dessie har börjat komma lite bättre överens. Det är väl så att Alicia lärt sig hur man är med henne och Dessie har blivit mer tålmodig på äldre dar. Så hon var så nöjd igår att Dessie hoppade upp i hennes famn. Tungt var det ju för hennes små ben, hon hade ju inga byxor så hon fick ju märken på låren. Jag skulle köra ner henne men då säger Alicia, nej fammo låt henne sitta, det gör inget, jag orkar ❤

På tal om Dessie, vi har hittat två knölar på halsen på henne. En på var sida av svalget. Jag har ju sagt länge att hon inte mår bra, något är fel. Jag tror det är cancerknölar, de är stenhårda och sitter fast. Men jag ska beställa tid och kolla dom iallafall. Men vi börjar inte med någon behandling eller operation, hon är ju 10 år nu och inte i så god vigör annars heller. Hon är ju snart blind på det andra ögat med. Så det är fråga om månader. Så hon får vara här med oss tills det är dags för henne att säga hej då. Det kommer oxå bli ett hårt slag. De här speciella hundarna som man vet att det kanske inte slutat så bra för i andra hem fäster man sig vid lite extra. Fina lilla flickan ❤

Natten mot igår sov vi ju båda som krattor, eller när jag väl somnade sov jag väl bra men det blev inte så många timmars sömn. Det tog vi igen i natt.

Ja ja nu en zumba blogg sen ska jag köra koreografierna ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: