Listorna till Gold

Jag har ju samlat låtar sen i våras till höstens Gold så musik finns, det gäller bara att bestämma vad jag ska ha! Och nu har jag tagit ut warm up till den ena gruppen och igår mixade jag en till den andra gruppen. Koreon är rätt klar i huvudet på mig oxå. Jag brukar ju inte göra egna korrar jag är inte bra på det. Men nu har jag gjort både till Zumba Toning och till den ena Gold gruppen. Det blir två grupper igen men för att krångla till det lite för mig så har jag gjort så att jag kör en grupp på morgonen där jag tänker lite mer på våra seniorer, alla är förstås välkomna dit men där kommer alla koreografier att vara ännu mer Goldifierade än vad de är i kvällsgruppen.

Sitter med morgondagens låt i hörlurarna, en glad liten chacha, kommer att bli roligt. Jag brukar sitta och lyssna på de nya låtarna när jag bloggar, på nått vis sätter de sig lite i minnet trotts att öronen inte lyssnar aktivt. Men det kommer bli rolig

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: