Igår hann jag

Alltså vad svårt jag hade att somna i natt! Klockan 03 var jag ännu klarvaken! Jag var så pigg. Danne var lika pigg som jag, vi låg båda två och försökte somna. Till slut gick Danne upp och tittade tv, jag låg kvar nere. Mitt finger värkte som fan, låg och försökte massera insidan av handen, knogen, sträckte på det, det går inte om jag inte hjälper till med andra handen. Försökte knyta näven, pressade med andra handen. Försökte gympa fingret helt enkelt. Kanske är det lite bättre idag, det känns ialf mer rörligt 🙂

Jag var så seg igår morse, bloggade och gjorde mitt som jag gör varje morgon , fixade håret, kollade fb. Men sen tog jag mig i kragen och började med att tvätta fönstren. Hann med köket och här vid bordet, då kom Savannah och ville att vi skulle åka på Taavola gården. Sagt och gjort vi hoppade hela familjen i bilen och drog iväg på fika. Rasmus övningskörde på vägen hem. Han kör säkert och stressar inte. Han väntar hellre än chansar, mycket bra. Det kändes riktigt roligt att vi var ute alla tillsammans igen. Det händer inte ofta, alla var på bra humör och ville umgås! Ibland är de ju intvingade ungarna för att umgås om vi har nått gemensamt 🙂 Danne ville gå på Rusta så det gjorde vi oxå. Han säger sedan oj, vi var ju som en familj igen, det var riktigt trevligt. Ni vet när man lever ihop med ett adhd gäng så är det inte lätt att få nått gemensamt att hända.

När vi kom hem så fortsatte jag att tvätta fönstren. Jag pratade med ungarna på morgonen om att byta rummen och sa att det blir inget förrän jag ser att de kan hålla lite ordning i sina rum som det är nu. Jäklar det börjades att plockas, Rasmus ville renbädda, han plockade undan allt från golvet, kastade skräp, förde disk osv. Sen när han for ut så gick jag in och började dammsuga, tvättade hans fönster och balkong dörren, den är ju helglasad. Sen renbäddade jag o lämnade fönster och balkongdörr lite öppet så att det skulle komma in frisk luft i rummet! Det blev så fint. Idag är det Savannahs tur, dammsugning, fönstertvätt, renbäddning och torka damm. Men nu har jag bara vardagsrummet och hennes fönster att tvätta, resten är klar! Men vardagsrummet blir inte utanpå ialf förrän altanen ligger, dom är så höga och jag har ju inget att stå på. Alla andra av våra fönster kan du snurra in, men inte dom, det behövs ju inte i och med att vi alltid haft altanen där. Så fortsättning följer idag.

Städade framför Ellens bur oxå igår. Hon har varit lös i magen och vi funderade om hon fått i sig nått. Hon äter som en häst och hennes skitar är inte att leka med. Igår säger Danne, vad är det med Ellen? Har du stängt in henne, hon var inne i sin bur och vandrade runt på grenarna. Då kom han på det, hon ska lägga ägg. Det är nu 3e året som hon på somrarna blir dålig i magen och efter ett tag finns ett par ägg på burgolvet. Men de är ju obefruktade så det blir inget av dom.

Solen kom igår på dagen, det var riktigt skönt väder. Men det är inte varmt tillräckligt länge för att pollen ska hinna upp i mina grader så jag hoppar i! Väntar ännu, det kan väl inte vara så illa att det var det som var då i juni….. Mulet idag men varmt som igår, hoppas solen kommer idag oxå 🙂

Altanen, vad händer där? I lördags blev det ju inte så mycket eftersom Danne höll på med Rasmus epa. Igår krattade han upp hela området, tog bort grästuvor, jämnade ut, fyllde på med jord. Idag ska han börja platta ut allt så det ska bli hårdare. Jag sa att vi får väl hoppa runt och stampa där, men då har vi en stor gamla hink som det har råkat bli kvar cement i, den är snor tung så den tänker han ta och släppa ner. Vi andra får hoppa 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: