Fixade lite

Fixade lite på bakgården igår. Vi har ju våra gravar där och nu satte jag kanter runt dom. Gudrun hade ju klart sin men de andra 3 hade inga. Danne tycker det är svårt att klippa när han inte vet var ”gränsen” går så nu är det fixat. Snyggt blev det inte men det är funktionellt iallafall. Tids nog så tar vi nog bort allt men just nu känns det bra att dom finns. Iallafall Gudruns ❤

Danne fixade Rasmus epa igår, så det blev lite ragg förstås med den. Savannah tog mod till sig och åkte med, tror det är första gången hon väljer att göra det. Hon har åkt med honom men då har det varit för att han hämtat henne eller nått sånt. De har ju inte kommit så bra överens syskonen, de har haft så olika syn på saker och ting och det har drivit upp en skyhög mur mellan dom. Rasmus kämpar för att riva den men Savannah litar inte, har man en gång svikit henne så är det svårt. Hon tänker inte att han kanske har ändrat på sig och vill ha sin syster tillbaks.

Mulet idag igen men 19 grader varmt. Så idag blir det fönstertvätt. Jag ska försöka få ungarna att städa sina rum….. hur?…. mordhot…. pengar…. hot om maskar och ohyra…. det ser gräsligt ut i båda rummen!

Jag har en idé för rummen och hur jag vill ha det. Rasmus får flytta ner i källaren, Savannah får ta Rasmus rum, vi tar hennes rum till ”walk in closet” eller som Danne uttalar det ”walk in clowset” och sedan får det lilla rummet som nu tjänar som vår garderob bli mitt arbetsum. Just nu har jag grejer i hela köket, i hörnet står min dator på vår byrå, på sidan av den, min symaskin och på den brukar min väska med alla pärmar och block stå oxå. Just nu står den på sista stolen och block och pärmar på bordet och 2 par zumba sticks. 5 utan lådorna i byrån (som är stora) fyller mina zumba grejer! Det är alla mina papper genom åren, det är zumba kids grejer, det är block, koreografier, plastfickor osv….. blir galen på allt. Jag behöver ett arbetsrum! Så en dag så. Nu kom jag på hur jag ska göra det. Jag säger åt dom att det blir inget förrän jag ser att de kan börja hålla efter sina rum! Jag vägrar låta svineriet sprida sig över hela huset!

Altanbygget stod stilla igår i och med att epan skulle fixas, så inget nytt på den fronten idag. Jo han ska börja lasta om lite virke, de hänger de tyngsta brädorna och det blir inte bra om de börjar böjas. Så kollade vi var han enklast skulle kunna såga och det får bli bakom grinden mot Lunden. Där störs man inte av att det blir en massa spån. Det är bara hundarna som går där och det är nära till bygget oxå.

Danne fixade handskar till oss alla så att vi slipper riva upp händerna när vi bär plank osv och skojade med ungarna om att nu har vi en byggarbetsplats här, han är ju byggherren, jag får vara facket och de är arbetare 😀 det första Savannah säger är, ok men vad har jag för lön!? Det är bra Savannah, löneförhandlingen startade direkt, du är mammas dotter det märks 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: