Dansade igenom Zumba toningen

Igår dansade igenom hela toning programmet, så kul! Idag har jag träningsvärk i ryggen. Det är två av ZT låtarna som jag har lite dålig koll på och ett par av Body Toning låtarna men när jag gjort dom två gånger så sitter de bättre. Det enda är att jag har så jävla ont i mitt ena finger på vänster hand, jag kan ju inte böja långfingret och greppa sticks med den handen känns! Sen petar fingret ut lite ser ju fint ut, ser ut som om jag fuckar folk! Jag kan ju inte knyta handen heller och inte sträcka ut fingret ordentligt heller och om jag råkar böja det så fastnar det. Jag får ta tag i fingret med den andra handen och räta ut den och det känns som om det är ben mot ben, förbannade leder!!!! Nästan hela förra året hade jag problem med ringfingret på höger hand, det fastnade stup i kvarten men det var inte som lika ont som detta finger är.

Nä nu lite fönstertvätt sen ut och öva koreografier!

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: