Zumba i parken

Jag har ju haft zumba kids i parken och idag är det sista gången. Det har som vanligt varit jätte roligt, Ungdomens hus har jobbat bra som vanligt. Dom är super jobbare där måste jag säga. Men sen tar jag semester, jag måste få vara lite. Inte för att zumba kids nu är så betungande men det är en tid du måste passa och är inte ledig.

Idag ska jag göra iordning spellistan i paddan, sätta i ordning mina papper, göra en pärm för Zumba Toning/Body Toning. Sen göra listan för de olika Gold passen oxå. Men det får bli på kvällen, nu är det sol och varmt och jag vill uuuuut!!

☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: