Det går vidare

Igår var vi och beställde virke och markduk, köpte skruv och spik fan och hans moster!!! Men det känns otroligt bra, nu har vi fått allt beställt. Idag kommer leveransen från Elon, suuuuper. Danne är flitig, han håller på till sena kvällarna där ute.

Rasmus tittar på bilar, han hittade en i Kalix som han var intresserad av, men det var lite skumt med den eller skumt, det var en ung kille som sålde och han trodde att han skulle få hur mycket som helst för bilen bara för att han tonat lite rutor…. den var i super skick och hade inte gått mycket men en gammal bil är en gammal bil. Sen var det aktuellt för kamremsbyte och det kostar ju en hel del det med. Så den blev det inte. Nå vi tittar vidare.

Savannah mår bättre fast gårdagen var inte så ljus. Men då är de båda vaken halva nätterna och sover till allt mellan 13-16!!! Det blir ingen middag för dem, de har ju oftast ätit frulle när det är dags för middagen. Sen äter de ju som i kapp dagen på kvällen, det resulterar i att magen jobbar när den borde vila. Så lite ansvar måste man även ta själv. Så idag har jag sagt att efter morgon medicinen vid 09 så börjar jag störa dem så de inte sover hela dagen!!!! Nu blir det ändring på torpet 🙂

Solen skiner, det är underbart väder. Igår hade vi 23 som varmast vad jag såg. Iallafall enligt bilens temp. Det har ju lovat bättre och bättre under helgen. Fast igår kväll var det en lite annan prognos, fast enligt deras kartor verkade det inte beröra Tornedalen.

Ja ja nu har jag lite annat att pyssla med men först en zumba blogg!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: