Super väder

Jag har stigit upp strax efter 06 idag. I och med att det inte blev Western farm med Alicia på fredag pga just vädret så blir det idag istället. Dennis kommer om en timme ungefär sen drar vi iväg vid 09. Det är ju inte lika stor produktion som det brukar vara pga corona men Alicias mamma hade läst att de som varit där hade varit nöjd ändå. Så det ska bli riktigt roligt att få komma iväg.

Altan rivandet går framåt, nu är det bara som ett skelett kvar, Rasmus har lovat ta undan alla brädorna idag. Hundarna är lite förvirrade över att de inte kan vara på baksidan just nu. Det är inte lika kul med framsidan tydligen. Men det är ju bara en kortare period så kan de börja vara där igen.

Vilket väder det verkar bli idag, det kommer bli en super dag ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: