Gårdagen….. ja?

Ja det gick mindre bra på passet igår. Jag hade 2 eller 3 kortare bläckor…. fan jag brukar inte ens ha en nått mer, visst kan jag göra fel steg men inga bläckor! Nå det har varit mycket med det nya passet och hjärnan stressar över Gold så jag får skylla på det. Men i övrigt gick det bra, fullsatt pass mer än vad det brukar vara 🙂 Det är ju jätte roligt iallafall att folk kommer, det är vi tacksamma över. Vi försöker satsa, göra det bästa av hela corona situationen och vi är otroligt tacksamma över att folk kommer.

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: