Vaknar med ont i hela kroppen

Har sovit lite halvtaskigt i natt. Jag har ont i hela kroppen! Stel i muskler och ont i lederna. Men så brukar det vara, lite mer ibland och lite mindre andra dagar. Men idag kändes det extra segt. Nåväl när man varit uppe en stund so kommer kroppen igen.

Vårt rivande av altanen går framåt, eller vårt, Dannes rivande, jag har sagt att jag kan hjälpa och riva, bygga kan jag inte men riva. Men nej han vill göra det på sitt sätt så jag samlar ihop allt virke efter honom och sätter det vid staketet så det blir lätt att såga om det nu ska sågas eller bäras vidare därifrån om det nu behövs.

Usch jag läste i Aftonbladet idag om en 5 årig flicka som bott i fosterfamilj, hon placerades sedan hos sin mamma och styvpappa. Och där misshandlades hon svårt! Usch hur kan man, mådde så dåligt så jag kunde inte läsa allt! Men här är artikeln. Fan kunde inte lägga in den som länk som man gjorde förut….. men om ni klickar på länk ikonen så kommer artikeln. WordPress länken gick inte att få bort men nått ska de väl ha för att man bloggar hos dom.

Var till Kalix med Danne en sväng igår, han hade läkar tid. Sen var vi på deras galleria och kikade. Jag hittade bröllops presenten jag oroat mig för men nu så nu är den klar. Nya t-shirts till Rasmus, han ska ha t-shirt, jeans och mest troligt skjorta men han pratar kavaj oxå så får se då vad det blir men nya fina t-shirts har han. Hittade även en jätte fin tröja men den var för liten på honom, det var en large men den var slim så det gick inte vare sig på honom eller Danne.

Det går framåt för båda ungarna ännu, skööönt man kan pusta ut lite grann. Hoppas det håller i sig nu. Att det har gått framåt så pass mycket så att när skolan börjar är det inga problem med att gå in där, att vara i sin klass, att våga möta folk igen. Det här ska nog ordna sig, så känns det men man är ju vaksam. Varje litet kort svar, eller när man bara är på rummet så undrar man, hur är det nu?

Jobbade på med min lilla firma sedan på kvällen, höll på fram till 23.30! Sedan var jag kanon trött! Skulle välja film när jag gick och la mig men hann inte så långt, vaknade av att jag satt med mobben i handen i sängen och tvn var svart. Nå satte på 3an och lät det gå där.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: