Svårare än det ser ut

Jag har provat några toning låtar med olika personer och alla säger det samma, det är svårare än det ser ut. För i zumba toning gör verkligen armarna en helt annan sak än benen PLUS att du håller vikter i händerna, det blir oxå lite annorlunda. Jag tänkte själv precis det samma när jag började kolla på koreografier. Sen kommer ju nu cueingen oxå in i detta, får se vad som funkar för mig och för deltagarna…. det ska bli spännande iallafall att få starta upp. Här kommer en låt ni kan börja komma på, den kommer när vi startar upp passet.

Naturligtvis med min favvo Claudiu Gutu

Jag hittar så mycket koreosar just nu, helt otroligt! Men det är så roligt. Gold är det dags att sätta ihop listan till, sen börja skriva och sen är det klart för träning där med.

💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: