Livat på stadens gator

Gårdagen gick i sällskapets tecken. Först kom Petra hit på förmiddagen. Vi hängde här i några timmar, Alicia kom oxå, Dennis for och tränade, sen kom han och hängde med oss en stund han med. Alicia passade naturligtvis på att bada. I stora poolen var det för kallt men i spaet kunde hon guppa på med sin unicorn.

Det har ju ryktats om en illegla ceuising i stan och rykterna stämde, det började dyka upp bilar redan på dagen och vid 18 tiden drog det igång. Ingen CMM i år men cruisingen gick inte att stoppa. Jag tog inga bilder själv, var bara ut och tittade en stund och glömde fota. Däremot tog jag några på kvällen när jag hämtade hem Savannah vid 24. det var party hos raggarna i gamla Ica huset. Och det hade burnats en hel del på gatan utanför.

Snut helikoptern hoovrade över stan hur länge som helst. Och som ovanför vårt område lite mot V Esplanaden och sen flög den mot Riekkola hållet, havet och sen tillbaka mot Marielundshållet och sen hitåt igen. Jag vet inte hur måna varav den tog. Vi tänkte att inte tusan har de kallt in helikoptern för att hålla koll på cruisingen. Men det var tydligen nån tungt kriminell på fri fot i stan som de sökte.

Solen skiner idag igen och det tackar vi gudarna för. Djuren är ute och jag har kollat poolerna. Nu ligger de och solar ute på altanen och vaktar omgivningarna, kanske det kommer nån förbi så vi får skälla ut dom 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: