Sommar, sommar och sol!

Äntligen lite sooool. Hoppas det blir varmt oxå idag. Poolerna är igång, Petra och Saga är på väg hit och sola och bada med mig…. ialf Saga i plurret jag och Petra i varsin solstol 😀

Jag snöar ju in lite i olika saker, nu sökte jag sommarlåtar men gjorde en egen mix istället 🙂

Rantade runt på stan lite igår, Savannah mår bättre så jag får lite egen tid nu. Jag är så glad för hennes skulle, jag hoppas verkligen vi är på rätt spår nu. Hon vill ha lite sommarlov säger hon, att inte hela min sommar går till det här! Hon är en kämpe min dotter, stark och modig men inget självförtroende alls, jo det kan vara så oxå. Jag skulle byta med henne genast om jag kunde, min lilla tjej. Rasmus mår oxå bra, han signalerar rätt snabbt nu om måendet går ner så han hann få hjälp fort innan allt gick för långt. Men han har sett effekten av att ta hjälp så han vet att man kan må bättre när man tar hjälp. Rasmus är en klok kille, han är snäll och omtänksam, han blir glad när små barnen pratar med honom, han är mån om sina kompisar och är en arbetsmyra. Han har verkligen hjärtat på rätta stället min son ❤ Så nu verkar allt lugnt…. just nu… så hoppas mamma oxå hinner få lite semester i lugn och ro.

Nä nu ska jag fia frilla, kolla fb och sen ut i solen….. medans den är där 🙂

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jul 11, 2020 @ 11:51:42

    Ja, så härligt att vakna morgonen av solsken ☀ Vi tänkte dra ner till Hermanssons och se om det är nå raggare i farten 😉 Ryktas om cruising ikväll…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: