Western farm

Vi hade tänkt åka till Western farm idag, jag, Dennis, Savannah och Alicia. Men de har lovat skit väder hela dagen idag. Det öser ner här och det skulle regna ännu mer i Boden. På Western farm gör man ju allt utomhus och i ösregn är ju det mindre roligt. Så vi får ta det en annan dag istället.

Igår vad gjorde jag igår, ja just ja vi var till Kalix jag och Savannah. Vi har ju ett bröllop i augusti så vi var och köpte kläder till Savannah. Vi var in på Chili. Hon hittade en jätte fin svart kjol, en singoalla top i rosa och en rosa manchester jacka. Sååå fint. Jag köpte en rosa lång kofta som passar perfekt till den klänning jag köpte på Fancy & Fab.

Jag blev så glad för att Rasmus oxå ville följa med på bröllopet, jo sa han det vill jag. Vi började prata kläder och han har nya jeans som han kan ha och sen får vi gå och titta på skjorta och en snygg t-shirt. Han var inne på kavaj, kan ju vara en idé oxå men ungdomar behöver ju inte vara uppklädda upp till tänderna.

Det var fint väder igår, inte nu så super varmt men shortsväder, det var runt 19 grader under dagen. Så det blev till att gå igenom Strong på altanen. Danne har börjat med Rasmus epa, det var nått lager som gått sönder inne i hjulet?? jag fattar ju nada. Men nu måste ha ta isär allt för att se att det inte slagit sönder någon annan stans oxå. Så han hade ju oxå lite tur med vädret, slapp ligga under bilen i ösregnet.

Dennis och Alicia skulle komma senare, jag sa att vi kan ju bada lite i bubbelbadet iallafall. Jag har ju parasoll så det fäller vi ut över spaet så man kan sitta utan att det regnar på en, det kommer att bli perfekt. Jag ska bara ut nu och kolla att det inte stängt av, pumpen gör det om man inte använder den på typ en vecka. Men jag har startat om allt för ett par dagar sedan, klorat och rengjort.

Sen tror jag att jag drar ut på stan och kollar om jag kanske kan hitta nån skjorta till Rasmus, utbudet här är ju inte så stort, det blir Sporthuset eller Stadium 🙂 Nå vi ska till Kalix igen på måndag så vi kan gå där och kolla oxå.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: