Fasiken vilket pass

Gud vilket pass det var igår, det gick super och jag hade en ny deltagare och en utav de gamla som varit borta länge som kom tillbaka. Hon har en skada som gör det svårt för henne men sen oxå pga corona. Hon jobbar med åldringar så hon vill inte riskera att dra in smitta på boendet.

Själva passet gick super bra, jag var så nöjd över det, jag kände att jag hade energi, deltagarna körde på för fulla muggar, de är såna kämpar, jag är så imponerad över dom. De är rediga Strongisar.

Idag tänket jag fara till lokalen och köra lite Zumba toning och de låtar jag tänkt köra på body toningen. Det är ett pass som många verkar se fram emot, det ska bli roligt 🙂 Sen i helgen ska jag fortsätta jobba på Gold listan. Jag vet vilka låtar jag vill ha jag måste bara se hur listan blir och sen börja skriva. Egentligen behöver jag kanske inte skriva längre men det är ett sätt att memorera för mig oxå.

🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: