Kalix idag

Var in till Hälsocentralen igår, jag har ju länge känt av i andningen, jag blir som bara andfådd helt plötsligt, jag kan sitta ner och helt plötsligt måste jag börja dra efter andan, så var det innan infarkten. Men jag har oxå sakta blivit tröttare igen, jag är yrsligare men det kan ju bero på många olika saker. Men Nina Sjuksköterska sa att jag skulle åka in och kolla upp det. Så jag lydde henne och gjorde så. Men enligt den läkaren så började han med att avfärda mina besvär lite grann, nä det har inget med hjärtat att göra. Får man besvär av hjärtat så sker det vid ansträngning, du stannar tar det lugnt och fortsätter och besvären kommer tillbaka. Nja sa ja jag så var det inte när jag fick min första infarkt. Då var det som jag beskriver det nu. Jag hade kört ett tufft pass, jag känner inget efter passet och inte under heller, det kom typ en 15 minuter efter först. Hoppade i bilen och börjar köra hem, då börjar det lite smått. Jag hämtar Danne och vi far till Ica, när jag går ur bilen och kommer in på affären, då kom ju första ordentliga ”nypet” stannade och andades en stund, det släppte, jag fortsatte och så kom nästa. Så var det då. Men för symtomen, de som pågick i flera år var som jag har nu. Men allt var bra EKG:t var bra, hjärtprovet var bra. Men han började ändra sig och sa att jag naturligtvis skulle vara uppmärksam, jag har kört på i hårt tempo länge nu igen, ta det lite lugnare och sen fick jag remiss till stress ekg, vad det nu är? Jag lever ju i pressad situation på många sätt. Jag gjorde ett stress test på nätet och svarade ja på 12 av 15 frågor och de frågor jag svarade nej på var frågor som gäller andra människor.

Rasmus epa pajade igår, det var nått stag som vek sig, det hann skära sönder fram däcket. Men han hann hem med den, puuuuh! Han har sagt om detta i flera månader, något är fel på den ena sidan, men men det gäller ju att de som vet lite om bilar lyssnar oxå innan det går så här långt, det blir ju ofta dyrare då oxå! Så idag bestämmer jag att man måste titta på epan! Tycker så synd om honom ibland, han söker verkligen hjälp med det han behöver hjälp med men men då gäller det ju oxå att ALLA lyssnar! Det ska ju inte vara så att jag är som en slavdrivare bakom. Nå vi har ju alla dåligt med tid, mycket som ska göras och när man sedan har sina problem som sätter käppar i hjulet för en så är det kanske inte så lätt att veta prioriterings ordningen.

Idag åker vi till Kalix jag och Savannah. Vi ska ju på bröllop snart och Savannah har inte hittat nått att ha på sig….. kan ni tänka er, hon har INGA kläder 🤣 Nja och hon faktiskt kanske inget som lämpar sig för bröllop. Så vi åker till Kalix och tittar. Just nu finns ju i princip bara Sussus affär här men där hittade hon inget. Men först ska jag gå igenom mitt Strong pass 💪

Det är strålande sol idag, äääääääntligen hoppas det håller i sig nu ett tag!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: