Zumba fitness

Jaaa så roligt!!!! Det var verkligen ett super pass igår!!! Jag hade så roligt, passet gick kanon, jag kom av mig på ett par ställen, tankarna flög iväg. Men nåväl det rätade till sig snabbt 🙂 Passet blev fullbokat, hade 12 platser men jag hade kunnat släppa på 3 till, men sen tar jag inte fler i dagens läge. Svettigt blev det, mycket tempo och roligt hade vi ❤

Imorgon kör vi det absolut häftigaste passet ever STRONG Nation. Ett underbart, tufft, fartfyllt, roligt, svettig och helt outstandig pass!!!!

WE got the power! 💪👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: