Sugen att resa

Nu börjar jag sakna värmen! Stiger upp och det är mulet idag igen!!! Vart tog sommaren vägen!! Tittar på solresor men vart vågar man åka? Var kan man åka? Tänk om man blir kvar helt plötsligt. Det såg vi ju i mars, på några dagar vände läget från att det är ok till att folk inte visste om de kommer hem. Jag kanske väntar lite tills allt är mer stabilt ändå. Nå då tänker man att man har tid till annat som att städa, tvätta fönster osv men när jag inte har ork till det? Nå jag får sitta med koreografier så är de klart innan det blir varmt igen.

Pysslade lite med poolerna igår, täckte av och rengjorde, i med nytt klor och tvättade av kanter och sådant. Kallt som fan var det i stora poolen, endast 16 grader. Det var ju soligt igår på dagen så jag slog igång solvärmarna och jäklar när den hostade till och började spruta ut varmvatten så steg tempen rätt snabbt. Så man märker att det är faktiskt varmt ute ändå. När det börjar vara sen sommar så är det nästan omöjligt att få upp tempen mer med bara solvärme. Kanske man ändå får titta på en el värmare oxå.

Savannah vill gå och fika på Taavola gården, gjorde en lite komplott, jag beställde mitt och så vände jag mig om och sa, du skulle ha??? Hon sa vad hon ville ha. Jag vara bara YES! Det har ju varit svårt för henne att våga säga, hon har gömt sig bakom mig, sagt åt mig sen när vi kommit in var vi ska, du frågar inte vad var det du skulle ha, du säger allt!!! Jag tror det gick rätt bra. Sen satt hon inne i uthuset vid ett bord men andra människor och väntade på mig medan jag babblade med Micke Kemi 🙂

Solen kämpar ser jag, kanske det blir lite sol ändå idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: